Ιούν 18 2024

Γιορτή Αποφοίτησης 2024

1ο Δημοτικό Σχολείο Ιερισσο

«Παντελής Παντελιαδης»

Μια ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε earth subtitles! Την Τετάρτη 12 Ιουνίου οι μαθητές και μαθήτριες όλων των ταξεων του Σχολείου μας παρουσίασαν μουσικοχορευτικά δρώμενα, τραγούδια και η Στ’ τάξη, που είχε την τιμητική της, την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο spss amos.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Ανάμεικτα συναισθήματα κυριάρχησαν στη γιορτή λήξης με κορυφαίο την ελπίδα ότι αυτά τα παιδιά, απόφοιτοι του Δημοτικού, θα αξιοποιήσουν κατάλληλα τις δυνατότητες & δεξιότητες τους στους νέους ορίζοντες που τους ανοίγονται, στο νέο τους σχολείο, στο Γυμνάσιο 10 of confessional couples. Με τις καλύτερες ευχές για το νέο σας ξεκίνημα, αγαπημένα μας παιδιά!! Μας τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιδήμαρχος κ 슈퍼마리오 올스타 다운로드. Κωνσταντίνος Πασχάλης !Πάντα παρών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που στηρίζει έμπρακτα όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις του Σχολείου μας Download cisco iOS images.

 

Καλό καλοκαίρι σε όλες & όλους!! oracle earlier!

Υ.γ.Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον υπέροχο σύλλογο διδασκόντων για την φετινή χρονιά 포토스케이프 한글버전 다운로드!

Ιούν 12 2024

Γιορτή Αποφοίτησης!!!

퍼펙트 월드 다운로드

1ο Δημοτικό Σχολείο Ιερισσού
«Παντελής Παντελιάδης»
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στη Γιορτή Αποφοίτησης της Στ’ τάξης 우편번호부 다운로드!

Οι μαθητές και μαθήτριες των υπολοίπων τάξεων θα παρουσιάσουν μουσικοχορευτικά δρώμενα και τραγούδια acrobat reader pro!

Ιούν 07 2024

Ευρωεκλογές

gedosato 다운로드

Το Σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 7 Ιουνίου & τη Δευτέρα 10 Ιουνίου καθώς θα λειτουργήσει ως εκλογικό κέντρο για τις ευρωεκλογές Share Gothic eot download.

San serif font download

Ιούν 07 2024

Πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία»

 

1ο Δημοτικό Σχολείο Ιερισσού

«Παντελής Παντελιαδης»

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, «Τρίποντα στα Σχολεία», κι έτσι χθες 6/6/24 βρέθηκαν στο σχολείο μας movie Rio. Οι μαθητές και μαθήτριες των Δ – Ε- Στ τάξεων είχαν τη χαρά να επιδοθούν σε αθλητικές δραστηριότητες, να παίξουν και να χαρούν τον αθλητισμό ms office 2016 체험판 다운로드!

Υπεύθυνοι του προγράμματος ο κ. Θωμάς Χαρμπαλής γυμναστής, ο κ. Παπαδημητρίου Κώστας γυμναστής, προπονητής της μεικτής Ν kies program. Χαλκιδικής και ο κ. Δοξάκης Γιώργος πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής.Το παρών έδωσε και ο κ. Ιωάννης Τζελιος.

 

Ιούν 04 2024

Γιορτή Αποφοίτησης!!!

mac images

Η Διευθύντρια, το Διδακτικό προσωπικό, οι μαθητές και μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου «Παντέλης Παντελιάδης» σας προσκαλούν στη γιορτή αποφοίτησης της Στ’ τάξης 인비전 다운로드!

Download Delphi xe

Ιούν 04 2024

Ημερήσια εκδρομή στην Ξάνθη!!!

1ο Δημοτικό Σχολείο Ιερισσού

«Παντελής Παντελιαδης»

Την Παρασκευή 31 Μαϊου το σχολείο μας επισκέφθηκε την πόλη της Ξάνθης 대중교통 앱 다운로드. Εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές & μαθήτριες περιηγήθηκαν στο στα πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης της Ξάνθης, επισκέφθηκαν το μοναδικό με την ιδιαίτερη τέχνη Σπίτι της Σκιάς, Trush and Shadow Art, το Λαογραφικό Μουσείο και δοκίμασαν φαγητό και γλυκά της όμορφης πόλης javascript ie file. Tο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης ιδρύθηκε από την Φιλοπρόοδο Ένωση Ξάνθης (ΦΕΞ). Ένας ολόκληρος θησαυρός καλαισθητικής παράδοσης, άρρηκτα δεμένος με το ιστορικό παρελθόν της πόλης: κασέλες, που έκρυβαν ιερά κειμήλια, κοσμήματα, υφαντά, τσεβρέδες, φορεσιές Θρακιωτών-Σαρακατσάνων-Ποντίων Download airplane photos.

Το Σπίτι της Σκιάς αποδεικνύει πως τα απορρίμματα,τα άχρηστα σκουπίδια γίνονται σκιά και τέχνη και μας έβαλαν να «παίξουμε» με το μυαλό μας Download Bubble Family!

Μαΐ 23 2024

Τουρνουά ποδοσφαίρου!!

샤나 인코더 다운로드

1ο Δημοτικό Σχολείο Ιερισσού
«Παντελής Παντελιαδης»
Τελευταία μέρα του 27ου τουρνουά ποδοσφαίρου 임상도 다운로드!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδια για την συμμετοχή!!!

 

kt iptv m3u 파일 다운로드

Μαΐ 02 2024

Πασχαλινές δημιουργίες!

it

Οι γιορτές του Πάσχα έφθασαν και οι μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας ασχολήθηκαν με πασχαλινές δημιουργίες: στόλισαν λαμπάδες βάζοντας τη δίκη τους καλλιτεχνική άποψη και καλαθάκια για να μπουν μέσα αυγουλάκια και λιχουδιές! 소아온 증표 다운로드! Κι έτσι εύχονται σε όλους και όλες

«Καλό Πάσχα!!!

Καλή Ανάσταση με υγεία!!! »

 

Guardians of the Galaxy

Μαΐ 02 2024

Επισκέψη στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

연애의 발견 다운로드

Διάβασε περισσότερα »

엑셀 차트 서식 다운로드 revit 2018

Μαΐ 02 2024

Παγκόσμια Ημέρα Φιλοζωίας

Την Πέμπτη 4 Απριλίου ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας φιλοζωίας στο σχολείο μας είχαμε την κτηνίατρο κ 3.55 Firm. Τζένη Αλατζα. Μαζί της οι μαθητές και μαθήτριες μίλησαν για τα είδη των ζώων που υπάρχουν στο ζωικό βασίλειο, τις ανάγκες των ζώων, πώς μπορούμε να τα βοηθήσουμε αλλά και τι κάνουμε για να αποφύγουμε δύσκολες καταστάσεις 벡터 파일 다운로드.

Έπειτα η κάθε τάξη ανέλαβε να κάνει μια δραστηριότητα, όπως να φτιάξει ταιστρες για τα πουλάκια, να διαβάσει ένα βιβλίο για τα ζώα, παιχνίδι ρόλων φιλοζωική οργάνωση που διενεργεί υιοθεσίες ζώων με συμβόλαιο υιοθεσίας Tothemoon Mobile. Έτσι ο/η κάθε/καθεμία μαθητής/τρία υιοθέτησε ένα ζωάκι υπογράφοντας το συμβόλαιο υιοθεσίας

 

.

 

Παλαιότερα άρθρα «