«

»

Φεβ 19 2024

Τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα Στ’ τάξη

Αν κάτι σίγουρα μένει στα παιδιά ως ανάμνηση από τη μαθητική ζωή είναι οι εκδρομές, πόσο μάλλον όταν αυτές είναι πολυήμερες και πραγματοποιούνται κατά την τελευταία τάξη του Δημοτικού 너의이름은 다시보기 다운로드.

Στις 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας στην Αθήνα StarCraft free download. Ήταν μία εκδρομή που περιμέναμε με τόση ανυπομονησία και που μπορεί να κράτησε μόλις 3 ημέρες, αλλά μας γέμισε με όμορφες εικόνες, εμπειρίες και συναισθήματα moving icon.

 

Την πρώτη ημέρα οι μαθητές/τριες κατά την άφιξή τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στο Θησείο unlocker 2.0.4 다운로드. Εκεί οι ξεναγοί παρείχαν μια εξαιρετική περιήγηση στον χώρο με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το κτίριο και τη λειτουργία του, ενώ οι μαθητές/τριες μας κατάφεραν γίνουν μικροί εξερευνητές του διαστήματος παρατηρώντας με το τηλεσκόπιο τον πλανήτη Άρη παρά τον συννεφιασμένο ουρανό Evernote.

 

Την επόμενη ημέρα έλαβε χώρα η επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων. Οι μαθητές/τριες γνώρισαν την ιστορία του κτιρίου που στεγάζει το εθνικό μας κοινοβούλιο, επισκέφτηκαν τους κυριότερους χώρους του και τις ιστορικές εκθέσεις με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821 Download the bad guys. Κατά την έξοδο από το κτίριο της Βουλής παρακολούθησαν την επίσημη τελετή αλλαγής φρουράς 삼성 무선랜 드라이버 다운로드. Το άρτιο αποτέλεσμα εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους και μας γέμισε με συναισθήματα περηφάνιας Search and download apps.

 

Το  πρόγραμμα συνεχίστηκε με έναν όμορφο περίπατο στην πλατεία Συντάγματος και το Μοναστηράκι Download Adobe Flash videos. Οι μαθητές/τριες απόλαυσαν την περιήγησή τους και είχαν την ευκαιρία να δουν έναν μικρόκοσμο ανθρώπων και πραγμάτων ps4 에뮬 다운로드. Έκαναν βόλτες στα μικρά δρομάκια, τα μαγαζιά, τα παλαιοπωλεία και την Αρχαία Αγορά. Ακολούθησε η επίσκεψη στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και η ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου οι μαθητές/τριες θαύμασαν τα αριστουργήματα του κλασικού μας πολιτισμού και συνειδητοποίησαν την αξία και το μεγαλείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και τη μοναδικότητα του ελληνιστικού κάλλους. Το πολιτιστικό κομμάτι του προγράμματος ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση μιας κωμικής θεατρικής παράστασης, που ενθουσίασε τους μαθητές/τριες και τους έδωσε την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μια από τις υψηλότερες μορφές της τέχνης, το θέατρο.

Την τρίτη ημέρα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στο Ellinikon Experience Center. Εκεί πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του χώρου μέσω μιας μοναδικής διαδραστικής έκθεσης, που έδειχνε τις καινοτομίες του πιο αειφόρου έργου αστικής ανάπλασης στην Ελλάδα σήμερα. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τις νέες τεχνολογίες και στη συνέχεια τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν ανέμελα στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκο.

Όλα κύλησαν πολύ όμορφα και επιστρέψαμε όλοι ενθουσιασμένοικ