Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Από το αμπέλι στο κρασί» οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης επισκέφθηκαν την Τετάρτη 9 Μαρτίου το ρακοκάζανο στο Γομάτι 침묵 기도 다운로드. Οι μαθητές/τριες ξεναγήθηκαν στο χώρο και ο υπεύθυνος κ. Γιάννης τους ενημέρωσε για τον τρόπο παραγωγής του ρακιού και τη φετινή ποσότητα παραγωγής Ebs Docu download. Με αφορμή την ερώτηση ενός μαθητή για τη γεύση του ρακιού, οι μαθητές/τριες μόνο το μύρισαν, δεν το γεύτηκαν Isaac Rivers 1.041!
Μαρ 09 2016