«

»

Μαρ 23 2023

Ενημέρωση

1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 , στις 6 το απόγευμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιερισσού,  θα γίνει ομιλία από την ΠΝΟΗ , το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής  앵그리버드 트랜스포머 다운로드.

Στην ομιλία θα θιχτούν θέματα που αφορούν τις  ανάγκες των παιδιών σήμερα, πώς μπορούν οι γονείς να έχουν μια ουσιαστική και ειλικρινή επικοινωνία με το παιδί τους, πώς μπορούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του, να του μάθουν να εκφράζει τις δυσκολίες του, να βρίσκει τρόπους να τις ξεπερνά, να παίρνει πρωτοβουλίες, να εκφράζει συναισθήματα, να αντιστέκεται στις επιρροές, να ενισχύουν την αυτοεκτίμησή του και τέλος η ενημέρωση  των γονέων στο θέμα της πρόληψης της κακοποίησης και του εκφοβισμού  και πώς μπορούν να δράσουν οι ίδιοι προληπτικά στο πρόβλημα  Download all the printers.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

 

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η γιορτή για την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο  την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 9:00 παρουσία όλων των μαθητών του Σχολείου  전기세 다운로드. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αποχωρήσουν στις 10:30.

Το λεωφορείο του Γοματίου το πρωί θα φύγει κανονικά όπως τις προηγούμενες μέρες και θα αποχωρήσει από την Ιερισσό στις 10:30. 

  • ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Στις 25 Μαρτίου 2023 ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα βρίσκονται στην εκκλησία  στις 10:00  Download the blog photo.

Οι υπόλοιποι μαθητές θα πέπει να βρίσκονται   στο σχολείο στις 10:15.

 

  • ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 στις 13:15, θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου για το Β΄ τρίμηνο στην Γ΄,Δ, Ε΄και ΣΤ΄ τάξη ενώ στην Α΄ και Β΄ τάξη θα γίνει προφορική ενημέρωση  hpjmeter.

 

  • ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου θα γίνει εκκλησιασμός των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου λόγω των εορτών του Πάσχα  Free download of compass.

Με εκτίμηση

Ο σύλλογος διδασκόντων