«

»

Μαρ 23 2023

Ένα σύγχρονο αρχαίο θέατρο θα κοσμεί πλέον την Ιερισσό!

Ένα σύγχρονο αρχαίο θέατρο θα κοσμεί πλέον την Ιερισσό 교통상황 다운로드!

Ένα πρότυπο αρχαίο θέατρο βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης, στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Ιερισσού, χωρητικότητας 250 ατόμων in-house love! Πρόκειται για ένα σύγχρονο θεατράκι που με πολύ κόπο, αγάπη και μεράκι, κατασκευάζεται από το μηδέν και συγκεκριμένα μέσα στην αυλή του δημοτικού σχολείου 97 free download.

Η σκέψη για τη δημιουργία του θεάτρου, όπως εξηγεί στο XalkidikiPolitiki η διευθύντρια του σχολείου Εύη Τσιγκάλου ξεκίνησε από το σχολείο, και άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά όταν βρέθηκαν κάποιες χρηματοδοτήσεις από ανθρώπους που θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθεια: «Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από το σχολείο μας 레딧 모바일 다운로드. Σκεφτόμασταν καιρό τώρα να δημιουργήσουμε ένα αμφιθέατρο, το οποίο θα συνδέεται με την παράδοση του τόπου και την ιστορία Full the zone wide. Βρήκαμε αμέσως ανταπόκριση από ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια μας μέσω κάποιων δωρεών και ξεκινήσαμε iPad Chrome pdf! Ευελπιστούμε μέχρι αρχές Απριλίου το θέατρο να είναι έτοιμο», λέει η διευθύντρια, η οποία παράλληλα αναφέρει πως «πρόκειται να διαμορφωθεί και όλος ο χώρος γύρω από το θέατρο με την κατάλληλη διαρρύθμιση» Maskrider Movie.

«Έχουμε σκοπό να υλοποιούμε κάποιες καινοτόμες δράσεις στα πλαίσια του σχολείου, να γίνονται εκεί μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και να προβάλλουμε διάφορα προγράμματα original sound wave. Φυσικά το θέατρο θα είναι “ανοιχτό” για όλο το χωριό σε περίπτωση που θέλουν να διοργανώσουν εκεί κάποια εκδήλωση ή να προβούν σε κάποια δράση», γνωστοποιεί η κα 윈도우10 kn 다운로드. Τσιγκάλου για την μετέπειτα χρήση του θεάτρου.

Η ίδια σημειώνει πως η σύνδεση της τοπικής ιστορίας έχει καθοριστικό ρόλο, μιας και το σχολείο βρίσκεται ακριβώς εκεί που ξεκινάει το παλιό χωριό της Ιερισσού με το “τρανό πηγάδι” να βρίσκεται ακριβώς απέναντι: «Όλο το θεατράκι είναι φτιαγμένο από πέτρα, έχει ψηφιδωτό δάπεδο με το σήμα της Βεργίνας, έχει 4 κίονες στη σκηνή κ.α 파라곤 다운로드. Πρόκειται για πρότυπο αρχαίο ωδείο με σκηνή, παρασκήνιο, ορχήστρα, παρωδούς και κερκίδες», λέει και υπογραμμίζει: «Μορφολογικά προσπαθήσαμε να το συνδυάσουμε με τα τείχη που έκανε ο Αριστοτέλης στα αρχαία Στάγειρα, διότι και η Ιερισσός είναι μια από τις 4 αποικίες που ίδρυσαν οι Ανδρείοι (η αρχαία Σάνη στη θέση Τρυπητή, η αρχαία Άκανθος, τα αρχαία Στάγειρα και η Άργιλος στη θέση Ασπροβάλτα)».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου η χρηματοδότηση για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια γίνεται κατά κύριο λόγο από την οικογένεια του κυρίου Παντελή Παντελιάδη, και συνεισφέρει επίσης και ο κύριος Δημήτρης Μανάρης, ιδιοκτήτης της εταιρίας “Εβλογημένο Νηστίσιμο”. Την βοήθεια του, για την υλοποίηση του έργου παρέχει βέβαια και ο δήμος Αριστοτέλη.

Τέλος είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο αρχιτέκτονας που επιμελείται όλο το έργο είναι ο ακούραστος κύριος Μάκης Πολίτης, ο οποίος  προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά!